Prevoz Pokojnika iz Austrije

Mi pomažemo kad Vam je najteže

ZAŠTO IZABRATI BAŠ NAS?

KOMPLETNA USLUGA

Prevoz pokojnika, sređivanje dokumentacije i kompletna organizacija sahrane su naša briga – na Vama je samo da nas pozovete.

NAJPOVOLJNIJE CENE

Svaki ispraćaj zaslužuje dostojanstvo, bez obzira na finansijske okolnosti ožalošćene porodice. Nudimo najpovoljnije cene prevoza pokojnika iz Austrije.

DOSTUPNI SMO 24/7

Naš iskusni tim vam stoji na raspolaganju 24/7. Uz razumevanje da trenuci tuge i gubitka ne poznaju vreme, naša usluga je neprestano dostupna.

30 GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA

Naša najbolja preporuka jesu 30 godina uspešnog poslovanja, tokom kojih smo usavršili kvalitet naših usluga i podigli ga na vrhunski nivo.

POGREBNE USLUGE "FLORA"

Pogrebno preduzeće “Flora” osnovano je 1990. godine kao porodični posao u vlasništvu porodice Ajduković. Svoje poslovanje započeli smo kao mala firma, ali smo vremenom postali prvi izbor stotine porodica kada se radi o prevozu pokojnika.

Naša mreža pouzdanih partnera omogućava nam da nesmetano obavljamo prevoz pokojnika iz svih zemalja Evrope pa samim tim i iz Austrije. Zahvaljujući velikoj mreži pouzdanih partnera, u mogućnosti smo da rešavamo sva administrativna pitanja i pribavimo svu potrebnu dokumentaciju za prevoz pokojnika.

Svaki korak koji preduzimamo ima jedan cilj – pružanje brzu i profesionalne usluge visokog kvaliteta, uz posebnu brigu za svaki novčanik. Naša usluga dolazi sa najpovoljnijim cenama, ali i transparentnošću, bez skrivenih troškova.

Pogrebne Usluge FLORA – Mi Pomažemo Kada Vam Je Najteže.

BROJEVI NAJBOLJE GOVORE O NAŠEM PREDUZEĆU

5 +
Godine rada
500 +
usluženih porodica
0 +
zemalja u kojima poslujemo
0 +
sertifikovanih stručnjaka

Sveobuhvatna Usluga

Naš iskusni tim će se pobrinuti da prevoz pokojnika iz Austrije prođe u najboljem redu, bez ikakvih problema. Mi obraćamo pažnju na svaki detalj, počevši od administrativnih poslova i sređivanja sve dokumentacije, pa sve do organizacije kompletne sahrane i izrade pogrebne opreme. Bez obzira na to u kom se gradu Austrije desio smrtni slučaj, naša efikasnost vam omogućava da se posvetite onome što je zaista važno – provođenju vremena sa vašom porodicom.

Mi Pomažemo Kada Vam Je Najteže

Ne postoje reči koje mogu izraziti težinu vašeg gubitka i tugu koju osećate. U tim trenucima, mi smo tu da vam pružimo podršku koja prevazilazi reči. Naša prisutnost je vaš sigurni oslonac koji vam pruža podršku tada kada vam je ona najpotrebnija. Naša misija je da budemo uz vas u ovim izazovnim trenucima, olakšavajući vam teret i omogućavajući vam da se posvetite sećanju i ljubavi prema vašim voljenima.

Često Postavljana Pitanja

Naša usluga prevoza pokojnika obuhvata sve gradove u Austriji. Bez obzira da li se radi o Beču, Gracu, Salcburgu, Inzbruku ili bilo kom drugom gradu, naša mreža pouzdanih saradnika i partnera omogućava nam da organizujemo dostojanstven prevoz pokojnika iz svakog dela Austrije.

Cena prevoza pokojnika zavisi od različitih faktora, uključujući grada iz kog se i države u koju se obavlja prevoz pokojnika, kao i od ostalih faktora. Naši prioriteti su vrhunski kvalitet usluge i omogućavanje dostojanstvenog ispraćaja vaših najmilijih po povoljnim cenama. Naša pristupačnost i briga za svaki novčanik omogućavaju vam dobijanje kvalitetne usluge bez obzira na finansijske okolnosti.

Takođe bismo želeli da naglasimo da naša usluga dolazi sa transparentnošću kada su cene u pitanju, stoga ne morate brinuti o skrivenim troškovima. Bez obzira da li se radi o prevozu pokojnika iz Beča, Graca, Salcburga, Linca ili bilo kog drugog grada u Austriji, naš tim će vam pružiti podršku tokom ovih teških vremena.

Administrativni poslovi i sređivanje sve dokumentacije za međunarodni prevoz pokojnika su deo naših pogrebnih usluga. Naš tim stručnjaka veoma je iskusan u ovim administrativnim procesima i obezbeđivanju svih neophodnih dozvola i dokumenata. Naše odlično poznavanje međunarodnih propisa pruža vam garanciju da će prevoz pokojnika proteći bez ikakvih komplikacija.

Da, naše usluge obuhvataju nabavku pogrebne opreme. Osim klasičnih elemenata kao što su kovčeg, krst i posteljina, nudimo i suze, verske sveće, aranžmane od prirodnog i plastičnog cveća, kao i prefinjene ikebane.

Ono što nas ističe je samostalna proizvodnja pogrebne opreme, kao i naša posvećenost kvalitetu svakog proizvoda koji nudimo. Pogrebna oprema koju proizvodimo odlikuje se pažljivim izborom materijala i izuzetnom izradom. Naše ljubazno osoblje se trudi da ispuni sva vaša očekivanja i zadovolji svaki vaš standard. Vaša potreba za dostojanstvenim ispraćajem vašeg voljenog je naš prioritet, zato želimo da ispunimo svako vaše očekivanje.

Naša usluga organizacije sahrane obuhvata sve, počevši od zakazivanja termina sahrane, izbora pogrebne opreme, pa sve do detalja ceremonije. Naš cilj je da vam pružimo osećaj sigurnosti i podrške u tim teškim trenucima. Mi brinemo o svakom koraku kako bismo vam omogućili mir i spokoj u svakom momentu.

Naša stručnost omogućava nam da vodimo računa o svakom detalju sa posebnom pažnjom. Ponosimo se iskusnim timom koji se trudi da osigura da sve bude bez prepreka i stresa za vas. Od pogrebne opreme kao što su sanduci, krst, posteljina, pa sve do izrade cvetnih aranžmana, mi brinemo o svakom aspektu. Naša briga i pažnja prema vama i vašim voljenima su nešto što nas definiše. Vaša udobnost i spokoj tokom tog teškog perioda su nam od najvećeg značaja.

Ono što nas ističe je naša posvećenost i iskustvo koje smo stekli tokom ovih godina uspešnog poslovanja. Naša posvećenost se ogleda u trenucima kad nam se obratite, donoseći vam osećaj duboke sigurnosti i podrške. Naša uloga prevazilazi pružanje usluga; mi gradimo i negujemo iskrene veze sa svakom ožalošćenom porodicom.

Naša pažnja prema svakom detalju garantuje da će kvalitet naše usluge biti po svetskim standardima. Naš iskusni tim stručnjaka predano radi na ispunjavanju svih vaših zahteva i pružanju potrebne podrške ožalošćenim porodicama u najtežim trenucima.

 

 

POGREBNE USLUGE FLORA

Mi pomažemo kada Vam je najteže!